Az UltraContour alakformálás bemutatása

Az UltraContour kezelés egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szépülni vágyók körében. Ezt az ultrahangos alakformáló kezelést fogjuk bemutatni bejegyzésünkben.

Az UltraContour az egyetlen olyan készülék, mely két különböző ultrahangos eljárásra is képes. Először egy fókuszált ultrahang végzi a helyi zsírbontást, majd a következő lépésben ultrahangos nyirokmasszázsra kerül sor. A kezelések előnye, hogy orvosi felügyelet mellett az ultrahangos kezelések fájdalommentesek, és tartós eredményt biztosítanak.

Az ultrahangos zsírbontást minden esetben egy orvosi vizsgálat előzi meg, melynek során állapotfelmérést és a testösszetétel analízist is végez az orvos, ami biztosítja, hogy mindenki személyre szabott kezelést kapjon.

Annak ellenére, hogy két lépésben történik a kezelés, az időtartamot tekintve bőven egy órán belül lezajlik. Az eljárás során nem csak a bőr alatti zsírszövetek kerülnek lebontásra, hanem a lebontott zsír szervezetből történő kiürülése is gyorsításra kerül. A módszer hátránya, hogy az UltraContour eljárás nem helyettesíti a nagyobb zsírszövetek eltávolításához szükséges sebészeti beavatkozást, azonban a kisebb problémák esetén kiváló megoldást nyújt, valamint a sebészeti zsírszövet-eltávolítást kitűnően kiegészítheti.

A kezelések nem egy alkalom után hozzák meg hatásukat, hanem általában 3-6 kezelésre van szükség a végleges állapot eléréséhez. A változások már az első kezelés után szabad szemmel észrevehetők, a végleges állapot általában a kezelések után kb. 4-6 héttel alakul ki.