Tippek az iskolaszereken való spóroláshoz

Az iskolába járás, iskolaszerek költségei folyamatosan növekednek az évek előrehaladtával, és gyermekeid öregedésével is. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy tudsz pénzt megtakarítani bevásárlásokkor.

Tippek az iskolaszereken való spóroláshoz

Korábbi iskolaszerek ellenőrzése

Előfordulhat, hogy a korábbi évekből megmaradt eszközök között találsz olyat, ami erre az évre is megfelel. Ha megkeresed őket vásárlás előtt, akkor nem kell mindent újra megvásárolnod. Tipikusan ilyen dogok lehetnek ceruzák, tollak, radírok, mappák, füzetek, számológép. Emellett legtöbb esetben a tolltartót,  iskolatáskát sem kell minden évben cserélni.

Határozz meg valami felső határt előre

Célszerű meghatározni egy összeget, aminél nem szeretnél többet költeni. Természetesen előfordulhat, hogy átléped ezt a keretet, azonban akkor is az előre kitalált összeg körül tudod tartani a kiadásokat. Beszéld meg gyermekeiddel, hogy nem kell mindenből a legdrágábbat megvenniük, természetesen néhány dologból megkaphatják, amit nagyon szeretnének, de megértik, ha ez nem oldható meg.

Keresd a kedvezményeket

Különböző boltok, vagy írószer webshopok folyamatosan ajánlanak kedvezményeket, akciókat, melyeket ki tudsz használni. Előfordulhat, hogy nagyobb tételben történő vásárlások esetén még további leárazások vannak.