Hogy találd meg a tökéletes londoni szállást?

Szállás keresés Magyarországon is kimerítő feladat, azonban egy külföldi ország még jobban nehezíti ezt a folyamatot. Azt fogjuk megnézni, mire figyelj, hogy Angliában (pl. szállás London keresővel) szeretnél apartmant, szobát találni.

Hogy találd meg a tökéletes londoni szállást?

Ügynökségek

Nem elég csak az internetet böngészni Londonban, ha szállásra van szükséged, érdemes személyesen is megkeresni néhány nagyobb közvetítőt, akik segítségedre lehetnek ebben a folyamatban.

Felszereltség

Beköltözés előtt mindenképpen nézd meg, hogy mennyire berendezett a lakás/szoba, amit bérelni szeretnél, mert ha nincs felszerelve semmivel, akkor ez még plusz kiadás lesz számodra a bérleti díj felett.

Árak

Első ránézésre minden olcsónak tűnik, ami azért van így, mert a londoni árak heti díjban vannak megadva, hanem haviban, amihez Magyarországon hozzászokhattunk. Erre nagyon figyelj, mert kezdő szemmel megtévesztő lehet, viszont a különbség jelentős.

Várakozási idő

Ha nincs számodra megfelelő szállás a piacon, előfordulhat, hogy várnod kell egy kicsit. Lehet, hogy az éppen szabad szobák, lakások okkal állnak rendelkezésre egyből, úgyhogy különösen figyelj minden részletre ilyen esetekben.