A Gerard könnyű tetők előnyei

A Gerard könnyű tetőt előnyeiEgy saját házzal rendelkező személy átlagosan élete során háromszor kell, hogy javítsa a háztetőt. A minőségi Gerard könnyű tetők ezzel szemben kevesebb javítást igényelnek életük során, valamint valószínűleg a tulajdonos életében nem lesz szükség tetőcserére, ha a Gerard tetőt választja.

A Gerard tető az egyik legjobb megoldás olyan helyeken, ahol extrém időjárási viszonyok várhatók. Ilyenek pl. a földrengések, viharok, jégesők. Hazánk nem tartozik a kiemelten veszélyes területek közé, azonban ennek ellenére mindig jó megoldás olyan tetőt választani, ami ellenáll ezeknek a természeti jelenségeknek, mivel bármikor bekövetkezhetnek.

A kiváló minőségnek köszönhetően a Gerard tető jó lehetőség arra, hogy eladáskor növeljük vele házunk értékét, mivel ilyenkor az egyik legfontosabb kérdés az szokott lenni, hogy milyen állapotban van a tető, lesz-e szükség cserére.

Nem csak új házaknál előny a Gerardt tető, hanem akkor is, ha már van házunk, és tetőcserére van szükség. A könnyű súlynak köszönhetően nem igényel olyan teherbíró tetőszerkezetet, mint a cserepes fedés, ennek köszönhetően sokkal olcsóbban ki lehet építeni egy Gerard könnyű tetőt ilyen esetekben is.

Nem csak funkcióját tekintve rendelkezik számos előnnyel ez a fajta tetőfedés, hanem esztétikailag is kiváló választás. Számos színben választhatók a Gerard tetők, így minden háztulajdonos ki tudja választani azt a tetőt, amely szerinte a legszebb, legesztétikusabb lesz saját házához.