A Szigetvári Kemping rendezvényei

Szigetvár városa jelentős történelmi múlttal, többek között pedig ennek köszönhetően rengeteg látnivalóval rendelkezik. Ennek megfelelően több olyan rendezvényhelyszín, szállás található a városban, ahol az emberek jól érezhetik magukat, kikapcsolódhatnak. Az egyik ilyen a Szigetvári Kemping, amely szolgáltatások és rendezvények sokaságával várja az érdeklődőket.

A Kemping működésének fő részei a rendezvények biztosítása, a rendezvényhelyszín biztosítása és a táboroztatás.

A Szigetvári Kemping egész nyáron rendszeres rendezvényekkel áll az érdeklődők rendelkezésére. Először is élőben közvetítik a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét, valamint a Nemzetek Ligája válogatott torna elődöntője és döntője is megtekinthető lesz. Nem csak a labdarúgás, hanem a zene szerelmesei is találhatnak maguknak szórakozási lehetőséget a nyár folyamán, ugyanis többek között olyan zenészek, együttesek fognak fellépni a Kempingben, mint kis Grófo, a REMIX zenekar és az USNK.

Ha valaki saját rendezvényt szeretne szervezni a szabad napokon, megteheti. Akár nagy létszámú programok megtartására is van hely, de saját, zárt rendezvény is megtartható a Kempingben. Csapatépítő bulira, esküvőre, születésnapra vagy csak egy egyszerű bulira is kibérelhető a helyszín.

Ha valaki tábort szervezne, és annak keres helyszínt, a Szigetvári Kemping erre is tökéletes lehetőséget nyújt. A Szigetvári Gyógyfürdő is elérhető közelségben van, így a gyerekek is jól érezhetik magukat a tábor során.