Divat webáruház termékoldalainak kialakítása

Az internetes vásárlási folyamat mindenki számára ismerős lehet: a látogató megtalálja  weboldala, megkeresi a terméket, amit szeretne, rákattint, és az oldalon található információk alapján eldönti, hogy megrendeli-e. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy érdemes kialakítani egy divat webáruház termékoldalát, hogy minél több rendelést hozzon.

Divat webáruház termékoldalainak kialakítása

Jó minőségű képek

Az egyik legfontosabb ruhák árusításánál, hogy a a vásárlók több, jó minőségű, több szögből készített, a valóságot hűen tükröző képet találjanak a ruhákról, kiegészítőkről.

Videó

Ennek egy továbbfejlesztett változata, ha egy rövid videó is található a termékekről, lehetőleg modell által viselt ruhákról, így az érdeklődők láthatják, milyen, amikor valaki viseli a ruhákat.

Jól látható vásárlás gomb

A vásárlás (vagy kosárba tétel) gombnak minden terméklapon meg kell jelennie, olyan formában, hogy kiemelkedjen a szövegből, de ne legyen túlzásba vitt ez a kiemelkedés.

Részletes leírások

Az egyik legfontosabb, amit sokan elfelejtenek, hogy be kell mutatni a terméket. Ez ruháknál különösen fontos, mivel nagy szerepe van a pontos méreteknek, a ruha anyagának vásárláskor.

Vélemények

Érdemes elgondolkodni korábbi vásárlók véleményének megjelenítésén. Ez természetesen magában foglalja az elégedetlen kommenteket is, azonban így az érdeklődők független véleményeket olvashatnak a termékekről, melyek elősegítik a vásárlást.

Elérhetőség

Ha kevés vagy a termékből, vagy már el is fogyott, azt jelenítsd meg a termék oldalán, ne várj vele addig, amíg a fizetéshez nem érnek a látogatók, mert ha onnan kell visszafordulni, az rossz benyomást kelt bennük.