Mire figyelj webáruház készítésénél?

Sokan gondolják úgy, hogy ha interneten szeretnének termákeket árulni, elég egy bármilyen webáruház készítése, és már indulhat is a pénzszerzés, azonban ez koránt sincs így. Azt mutatjuk most be, hogy mire figyelj, hogy webáruházad siekres legyen.

Mire figyelj webáruház készítésénél?

Könnyen használható

Nem elég, ha webáruházad esztétikus, az is fontos, hogy gyorsan, könnyedén lehessen használni minden funkcióját. Az internetes vásárlásokat általában percek alatt le kell tudni bonyolítani, amire törekedni kell, hogy tudd tartani ezt az időt te is, különben a látogatók tovább állhatnak rendelés nélkül.

Nagy felbontású képek és videók

A vásárlók minden részletet pontosan szeretnének látni. Lehetőleg tölts fel több, nagy felbontású képet és/vagy videót minden termékről, különböző szögből fényképezve.

Mobilbarát webáruház

A Google előnyben részesíti, úgyhogy mindenki előnyben részesíti. Emellett természetesen a felhasználók számára is egyszerűbb, ha könnyen, gyorsan tudják használni webshopod akkor is, ha okos telefonról vagy tabletről látogatják az.

Vásárlói vélemények

Az internetes vásárlók nagy százalékban olvassák el korábbi vásárlók véleményét a termékekről. Úgy gondolhatod, hogy ha negatív vélemény érkezik valamilyen termékedről, szolgáltatásról, az nem jó az üzlet szempontjából, azonban ez nem mindig igaz. Ha egy terméknél csak nagyban pozitív véleményeket olvashatnak a látogatók, azt hihetik, hogy cenzúrázva vannak a kommentek és könnyen továbbálnnak vásárlás nélkül